Bel 06 16 52 60 01

No Cure No Pay Incasso

Onze visie is dat niemand wil betalen om zelf betaald te krijgen. Uw debiteur betaalt de kosten. Wel zo rechtvaardig!

Debiteurenbeheer kan een kostbare en vooral tijdrovende kwestie zijn, terwijl u zich liever richt op uw core-business. Vooral de kleine ondernemer loopt daar tegenaan, maar ook voor het MKB is het vaak niet rendabel om daarvoor een werknemer in dienst te nemen. Diverse vragen spelen een rol. Wat is een goed debiteurenbeleid? Hoe pakt u dat professioneel aan? Hoe zorgt u dat u uw klantrelatie niet schaadt? En: wat zijn de kosten?

Een goed debiteurenbeleid voeren vanaf het begin en het vroegtijdig inschakelen van Toucher Finance voorkomt schade aan het incassoproces. Wij adviseren u daarbij graag en bieden u een oplossing voor een goed debiteurenbeleid van A tot Z.

Toucher Finance incasseert op basis van No Cure No Pay. Dit geldt voor buitengerechtelijke onbetwiste Nederlandse geldvorderingen.

Incassokosten

Incassokosten zijn kosten die gemaakt worden om uw vordering buiten de rechter om te innen. Conform de wet incasso kosten (WIK) bent u gerechtigd om deze kosten bij uw debiteur in rekening te brengen. Ook wanneer hierover geen bepaling in uw algemene voorwaarden is opgenomen. Wel gelden hiervoor bij particulieren andere regels. Toucher Finance adviseert u daarover graag.

Wanneer u uw vordering aan ons uit handen geeft, dan zullen wij namens u de incassokosten en de wettelijke (handels)rente of contractuele rente bij uw debiteur in rekening brengen.

Snelle incassoprocedure

U krijgt uw rekening graag zo snel mogelijk betaald. Dat is onze taak! Bij Toucher Finance geldt afspraak is afspraak die nauwlettend door ons worden bewaakt. Wij hanteren korte communicatielijnen, zodat u weet dat uw vordering bij ons in goede handen is. Uw belang is ons belang!

Geen risico

Toucher Finance werkt op basis van No Cure No Pay. Dat houdt in dat wij uw kosten bij uw debiteur in rekening brengen. Daarbij worden uw vorderingen op professionele wijze voor u geïncasseerd, waarbij uw belangen bij ons voorop staan. Geen risico dus!

        

(C) 2017 Toucher Finance