Bel 06 16 52 60 01

Debiteurenbeheer

Advies

Voor een goed debiteurenbeleid dient u te beginnen bij het begin. Goede algemene voorwaarden en een correct facturerings- en aanmaningsproces. Indien gewenst komen wij uw debiteurenbeleid op locatie bekijken of waar mogelijk via telefoon/e-mail. Wij adviseren u dan wat er verbeterd dient te worden. Ons tarief daarvoor is € 75,- per uur excl. BTW plus reiskosten ad € 0,35 per km.

Mocht blijken dat uw algemene voorwaarden aandacht behoeven, dan bieden wij u de mogelijkheid om deze tegen een scherp tarief te laten screenen en evt. aan te laten passen daar waar nodig. Wij werken daarvoor samen met een gespecialiseerde en vakkundige juridische partner. Indien u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid dan zullen wij u op uw verzoek daarvoor een offerte toesturen.

Wijs uw klant op Toucher Finance

Laat zien dat u uw debiteurenbeheer serieus neemt. Wilt u ervoor zorgen dat uw debiteuren op tijd betalen? Informeer ze dan vroegtijdig over uw debiteurenbeheer. Zodat ze weten dat u een georganiseerd beleid voert op het gebied van facturering. U kunt eenvoudig laten zien dat u gebruikmaakt van de diensten van Toucher Finance, door kosteloos een logo-banner op uw website te plaatsen.

U hoeft niet direct al uw vorderingen uit handen te geven. Maar u wilt ook niet dat uw facturen langer dan nodig openstaan. Laat daarom op tijd zien dat u uw debiteurenbeheer serieus neemt. Op die manier kunt u het betalingsgedrag van uw klanten verbeteren.

Als u wilt mag u ons logo kosteloos op uw website plaatsen waarop u aankondigt gebruik te maken van de incassodiensten van Toucher Finance. Daarmee laat u zien, dat u uw debiteurenbeheer voor elkaar heeft.

Het plaatsen van een logo van Toucher Finance op uw website kost u niets, maar levert u veel op. Hiermee laat u uw debiteuren zien, dat u uw debiteurenbeheer serieus neemt. Het is natuurlijk het mooist, wanneer de debiteur door de waarschuwing betaalt voordat wij eraan te pas moeten komen! Bent u (nog) geen klant? Ook dan mag u kosteloos van onze banner gebruik maken.

        

(C) 2017 Toucher Finance